Januari, februari, mars... del 1

Oj vilken bloggtorka!  Ja, januari med bokslut och på det ett intensivt arbete med kursförberedelse har gjort att detta med uppdaterandet här varit aningen nedprioriterat. Den 16 februari hade jag en liten inspirationsträff på Vuxenskolan inför en eventuell kursstart. Det var spännande och mycket trevligt. En liten men naggande god lyssnarskara. Det blev kursstart den 10:e mars och nu har vi haft 3 träffar, endast den sista och avslutande kvar. Det har varit fantastiskt roligt och stimulerande att träffa trevliga människor som vill lyfta sin hälsa och en del starta en viktminskning. Det har också varit oerhört lärorikt att skapa ett eget kursunderlag, lärorikt och tidskrävande. 
 
Under januari blev det två Norrfällahelger i rad med gäststugejobb för Abbe och kursförberedelse för mig. Det var dags att lägga blindbotten och isolera golvet för att sedan kunna lägga ett provisoriskt golv. Abbe har under några tidigare tillfällen varit ute och dragit avlopp. Detta jobb skulle också avslutas med en isolerande låda.  
 
 
 
Gäststugans avlopp och rörmokare Johansson
 
 
 
 
Någon helg senare var det dags för fönster.
 
 
 
 
Två fönster på plats!
 
 
 
Två till...
 
 
 
 
Och slutligen dörren!!
 
 
 
Ja, efter fönstermontering såg gästtugan färdig ut från utsidan. Nu fattas det ju förstås en hel del på insidan...men det artar sig.