Grekland 2015 - Santorini

Nu är vi en bit in på vår båtluff. Vi började turen med en natt i Stockholm hos familjen Eriksson och en mysig träff med vår nyaste släkting Vera.  På tåget... eller tåget - bussen - tåget som SJ erbjuder när reparationer pågår under sommaren,  fick jag en present av Rigmor. Presenten levererades av Helen på Hudiksvalls station och bestod i en Wilmaguide om Kykladerna. Mycket trevligt och användbart på en båtluff i Grekiska övärlden i just delen Kykladerna.
 
Jag och brorsdottern Vera 6 dagar
 
 
 
Klockan 12.00 på tisdagen den 7:e juli skulle vårt plan lyfta. Incheckning drog ut på tiden av olika anledningar bl a obetalda bagage och trasigt bagageband.  Till slut kom vi till gaten och planet lyfte något försenat mot Aten.  Efter en liten matpaus på Atens flygplats fortsatte vi med inrikesflyg till Santorini. Där blev vi upplockade av Hotell Honeymoon och snart därefter satt vi i deras lilla taverna med kall öl och en äkta Grekisk Tsatziki framför oss.
 
 
Abbe njuter av en kall Mythos och Wilmaguiden på Hotell Honeymoon
 
 
 
 
På onsdagen skulle vi vidare till Folegandros men inte förrän på eftermiddagen så vi han med ett dopp på en av Santorinis svarta stränder.
 
 
 
 Första doppet
 
 
 
En kall öl fanns det på stranden!
 
 
 
 
Julia och Paris på Hotell Honeymoon Beach skjutsade oss till hamnen och så bar det av mot Folegandros.
 
 
 
På väg ut från hamnen på Santorini
 
 
Lite ljudbok på båtresan
 
 
 
Vackra Santorini