Grekland 2015 - Folegandros

Nu är jag verkligen lite i otakt...eller rättare sagt hopplöst efter!!  Men skam den som ger sig. Sitter på jobbet en lördag men kommer inte åt vår server vilket gör det omöjligt att jobba, åtminstone med det jag tänkt. Lite städning och sortering kan jag ägna mig åt men jag ska också lägga en stund på att uppdatera mig här.
 
 
Folegandros blev vår andra ö på årets ö-luff. En slowboat till riktigt bra pris. Vi anlände strax före 21 och blev hämtade i hamnen med hotellets minibuss. Vi fick samma fina rum som förra året. Det bästa är den magnifika utsikten!
 
 
 
Fyra nätter blev det på Folegandros och här firade vi alltså min 50-årsdag. Första morgonen började vi med promenad upp till klostret. 
 
 
 
Vattenpaus med magnifik utsikt
 
 
Vitkalkning av klosterfasad pågick...fast för tillfället morgonkaffe
 
 
Utsikt i motsatt riktning
 
 
Efter denna hurtiga inledning på dagen blev det också ett yogapass och därefter frukost på altanen innan det bar av till stranden. Där blev det bad och bokläsning och så småningom en lunch på det högt belägna restaurangen
 
 
      
Lunch - grekisk sallad och iskall öl
 
 
 
På kvällen blev det ytterligare ett restaurangbesök inne i chora...men först lite mys på altanen.
 
 
      
 
 
 Ja, det var alltså vår första heldag på Folegandros, vi anlände ganska sent den 8:e juli.  Återkommer med dag tre, min 50-årsdag! 
 
 Några solnedgångsbilder från båtresan mellan Santorini och Folegandros får avsluta.