Januari, februari, mars... del 2

Under februari blev det två helger hemma i Kramfors. Inger och Björn firade 40-årig bröllopsdag den 15 februari så då blev det lite trevligheter med bowlingkamp  och middag på Strike. I två av tre lag fanns det regelbundna bowlingspelare...dessvärre visade det sig inte kunna slå ungdomlig entusiasm. O.L.A gick alltså hem med den prestigefulla segern. Vi kommer att kräva revansch!!
 
 
Oskar och Abbe koncentrerar sig
 
 
 
 
Efter bowling och mat blev det kortspel på Sågvägen. En omgång STOPP så klart. Vinnare okänd!
 
 
 
Stoppspel på Sågvägen
        
 
 
        
 
 
 
 
Helgen därpå var det bara att ladda om för nästa fest. Vi är ju några som fyller 50 år i år....och det var dags att överaska Maud! Maria kom sent på fredag kväll. Lördag förmiddag var det inplanerat ridning för Lena och Maria medan jag ägnade mig åt annan träning för att slippa den veckolånga träningsvärk som ett timmes ridpass brukar åsamka mig. Efter detta väntade utomhusbad hos Lena med bubbel och planering av kvällens överraskning.
 
 
 
 
 
Maud anländer med ögonbindel!
        
 
 
        
 
 
 
 
 
Grattis bästa Maud!!
 
 
 
Efter mycket trevlig samvaro, bildspel och "Fråga Maud" fortsatte vi till Lärkan för middag och umgänge med ett större gäng. Mycket bra musik framfördes under kvällen av "North Pride"
 
 
 
 
        
Kaj......                                                                           ....Sture och Sam
 
 
 
Kvällen var mycket trevlig och jag tror att 50-åringen kände sig ordentligt firad.
 
 
 
 
Bästa gänget.....saknas gör dock en krasslig Kicki och Annelie