Sten, golf och läsning

Första helgen i september skulle jag vara tävlingsledare för lördagens golftävling. Deltagarantalet såg ut att bli lågt då det var så mycket andra golfaktiviteter denna vecka. Till slut beslöts att tävlingen ändå skulle bli av och vi åkte ut på fredagen. Abbe började med att skotta och kärra sten...vilket inte visade sig så enkelt! Jag packade upp och förberedde middag.
 
 
Svårskottat ...
 
 
Innan vi nattade gick vi bort och hälsade på Jonas och Ullis som precis installerat sig i sin nya stuga. Det var superfint...och det bästa av allt enligt barnen - en POOL!!
 
På lördag var det tävling och jag skickade ut det tolv man lilla startfältet för att sedan hänga med Sam och Anna i klubbhuset hela dagen. Jag försökte hjälpa till med lite allt möjligt...med trots att de är "skadade" båda två vill de inte gärna be om hjälp. Himla trevligt och mysigt hade vi!!
 
 
 
 
Så var de i väg!!
 
 
 
 
 
 
Sams nya AIK-gips!!
 
 
 
Första bollen i mål
 
 
 
 
När alla var inne blev det prisutdelning, Aders Cederstam var dagens segrare med en fantastisk slut-nia. Grattis!  
 
 
Vi avslutade dagen med sommarens sista fisksoppa på Fänget. Vi höll på att bli utan då vi glömt bort att öppettiderna var annurlunda sedan högsäsongen var över. Men de var så snälla i köket och fixade två fisksoppor!!
 
 
 
 
I väntan på sommarens sista soppa...