Semestersammanfattning del 3

Innan torsdagens utflykt hade jag lite annat för mig på onsdag kväll. Vi i  Damkommittén hade ordnad en träff för klubbens alla damer med egenmedhavd matsäck och lite andra trevligheter i form av tipspromenad och en liten musikquiz. Mycket trevligt och en fantastiskt vacker kväll på Storsand!
 
 
 
 
 
 
På torsdagen gjorde vi sedan en liten avstickare från Norrfällsviken och åkte först söderut för att ganska snart vända tillbaka mot norr. En kopp kaffe på Wayne´s Coffee i Härnösand hann vi med innan jag skulle "skjutas" med luftpistol. Det var plågsamt även denna andra gång...men ändå ingenting mot behandling nr 1. Jag var också betydligt "mjukare" och mer följsam på utsidan knät vilket var ett tecken på att något positvivt hänt. Känns bra att det går åt rätt håll - snart kanske man är ute i joggingspåret igen!
 
 
Morgonkaffe på Wayne´s Coffee i Härnösand
 
 
 
Morgontidningen vid kajen i Härnösand.   Det är väldigt vackert i Härnta också!
 
 
Ja, sedan bar det i väg till Nora och Lena och Christer. Julia var hemma på besök och hängde med hela dagen. Efter en kort installation i sovstugan vid vattnet lastades båten med lite ät- och drickbart och vi lämnade land för några underbara timmar i Norafjärden. Se här...
 
 
 
Vätskepaus!
 
 
 
Lunch i  Lövviks  gästhamn.  Fantastiskt god sallad med flera sorters hemodlad rödbeta.
 
 
Ett dopp - inte så genomtänkt att dyka med linser!  
 
 
 
Medelhavsvarmt vatten
 
 
Mäktiga Höga-Kustenbron på lite avstånd....
 
 
...och underifrån
 
 
 
 
Lite slappande i utesoffan medan Chrille grillar
 
 
 
Efter en fantastiska dag på vattnet och en trevlig kväll med god mat och dryck lämnade vi Nora på fredag morgon för lite jobb i Kramfors. Abbe hade ett möte och jag hade ett uppdrag - hallonplockning. När jobbmötet var avklarat avslutade vi plockningen tillsammans för att sedan återvända till Norrfällsviken. Vi hoppade matlagningen och tog i stället en promenad ner till Kompassen för middag.
 
 
 
 
En Kycklingtallrik på Kompassen
 
 
 
Lördag innebar golftävling - "Trekanten". Jag spelade med Peter och Micke, mycket trevligt!!  Abbe spelade med Carina W och Peter A, jag misstänker att de hade det ganska bra också.
 
 
 
 
Mina lagkompisar får var sin öl efter väl utfört arbete.
 
 
 
På söndagen blev det lite jobb i gropen och på kvällen besökte vi Fiskarfänget för en liten kvällsdrink. Vilka fantastiska kvällar vi haft denna sommar. Undra när man får uppleva detta igen?!
 
 
 
 
En helt vanlig sommarkväll 2014!!
 
 
Magiskt...kvällsvy över Norrfällsviken
 
 
 
 
På tisdagen fick vi sedan besök av Per,Marie,Marie och Anders. En sedvanlig promenad efter den härliga strandpromenaden i Norrfällsviken, lite lunch i det fria och så småningom ett dopp på Skvalpudden. Ännu en magisk sommardag à la 2014!
 
 
 
 
På vandring i Norrfällsviken
 
 
 
Denna varma dag ville vi sitta i skugga...
 
 
 
 
Mot Skvalpudden!
 
 
Svalpudden levererar igen!
 
 
 
 Här badar man inte varje sommar!!
 
 
 
 
 
 
 
Efter bad och före middag hann vi med lite golfövningar också.
 
 
 
 
Avancerad putteknik
 
 
Ja, sedan blev det som sagt något gott från grillen och något svalkande i glasen.  Ännu ett trevligt besök under semestern...men nu är det inte mycket kvar!!