Taket på

För mig var det över en månad sedan ett besök i Norrfällsviken...men andra helgen i november var det dags igen. Efter ganska sen ankomst inledde vi helgen med första avsnittet av "Game of thrones". Detta var inte bara snickeri- och läshelg...det var även tema "Game of thrones". 
 
Lördagmorgon inleddes med stadig frukost och brasa. Abbe och Alex bytte om till arbetskläder och jag förberedde mig för en läsdag och markservice.
 
 
 
Alex monterar rännkrok, Abbe sätter ut fönster och dörr
 
 
 
 
Efter arbetsdagen/läsdagen blev det en dusch och tillhörande bastu innan dagens V75-sändning. Till middag blev det stekt rostas, kryddsmör och grönsaket/rotfrukter i ugn. Ett glas vin fick man också! Sedan blev det två avsnitt "G of T" innan sängen.
 
 
På söndagen skulle taket på...och innan dagen var slut var allt på plats utom nockplåten. Bra jobbat!  Själv läste jag boken "Hormonbibeln" av Martina Johansson...mycket intressant.
 
 
 
 
 
Hormonbibeln av Martina Johansson
 
 
 
 
 
 
 Så här såg det ut när takplåten kom på plats.
 
 
 
 
Strålande väder för takarbete
 
 
 
 
 
 
 
Alex ansluter 
 
 
 
 
 
Samarbete
 
 
 
 
 
 
Plåt nr 2
 
 
 
 
 
Så där ja...
 
 
 
 
Ja, och så fortsatte det hela dagen tills alla plåtsektioner var på plats. Sedan blev det lite byggstädning ute och packning inne innan vi åkte tillbaka mot Kramfors.