Lite blandat från oktober

Helgen efter bröllopsdagsfirande bar det av till Stockholm för att fira av vår pensionerade medarbetare Tommy. En minst sagt händelserik och superrolig helg med Abba-show och trav.
 
 
 
V75 på Solvalla
 
 
 
 
Helgen därpå åkte jag och Lena till Sundsvall för tjejträff. Plockade upp Maria på bussen efter en intensiv shoppingrunda i Birsta och sedan umgicks vi hela helgen med träning, fika på stan, lite mera shopping och så klart god mat och dryck! Vi tittade också på bilder från vår härliga kryssning.  
 
 
 
 
Mysfrukost hos Kicki
 
 
 
 
 
Ett vinglas på stan efter shopping...himla roligt verkar vi ha!
 
 
 
 
Eftersom fotot på puben blev lite "obalanserat" tog vi ett till hemma på kvällen med ny balans! 
 
 
 
 
Så där ja...nu blev det rättvist.  Balans!!    Roligt verkar vi ha även så här på kvällskvisten.
 
 
 
En fantastiskt mysig helg med bästa tjejerna!!
 
 
 
Abbe tillbringade helgen i Norrfällsviken - snickrandes.  Väggregling och plast på taket stod på schemat.
 
 
 
Det tar sig!!
 
 
 
När jag kom hem till Kramfors hade jag Ludde på snabbvisit från Umeå och vi fick en god och trevlig Sylos-lunch tillsammans innan han satte sig på tåget tillbaka till Umeå. Och snart skulle han vara tillbaka!
 
 
Ja, helgen därpå, alltså allhelgonahelgen, kom de båda utflyttade sönerna äntligen på besök. Två månader är en lång tid för ett mammahjärta och det kändes härligt att få umgås lite.På lördagen blev det lite firande av Oskar som nyss fyllt år. Bowling på Strike och sedan middag hemma. Lite tävlingar blev det som vanligt, trekamp: Travsystem, Bowling och Kortspel! Dagen till ära vann Oskar,Abbe och Simon. En liten detalj att minnas från dagen (från vilken inte finns en enda bild tyvärr) var Oskars overkliga bowlingkast som träffade ett vilande klot i rännan som i sin tur spärrade!!  
 
Ännu en helg tillända och ny månad - november.