Rekordtidig golfpremiär i Norrfällsviken

Inte sedan i februari har vi kunnat klämma in en stughelg men i slutet av april var det äntligen dags. Det har varit aktiviteter på annat håll varje helg men nu var det städdag på golfbanan och därmed rekordtidig spelpremiär. 
 
Vi åkte ut på fredag efter jobbet och Abbe började med att "tvätta" altangolvet medan jag packade upp mat och förberedde vårens första grillning.
 
 
Mys i stugan efter ankomst fredag kväll
 
 
 
 
 
Grillmästaren premiärgrillar. Det har inte regnat...golvet är förberett för oljning!
 
 
 
 
 
På lördag deltog Abbe och Alex i krattandet och städandet på banan medan jag ägnade mig åt att studera lungsjukdomar. När städningen var klar spelade de nio hål - golfpremiär den 26 april är helt fantastiskt!  Efter lunch anlände Emilie, Jonas och Alfred. De tog en härlig promenad medan jag pluggade vidare. Så småningom kom Abbe och Alexander tillbaka från årets första golfrunda och vi fick alla beundra lite av Alfreds nyligen påbörjade försök att gå. 
 
 
 
 Soffhäng i Norrfälla
 
 
 
Alfred på egna ben!!
 
 
 
 
Alfred fick inte bara praktisera sitt gående utan morfar och mamma tycket absolut att han skulle provsitta i Falconkylen. Alfred hade inget emot det och han halsade gladeligen ur en tomflaska för att bilderna skulle bli bra!! 
 
 
 
 
 
 Alfred i Falconkylen...flaskan är tom!!!
 
 
 
 
 
Mamma och morfar väljer "Falconbild" -Alfred protesterar
        
 
 
        
 
 
 
Efter god mat och god nattsömn var det dags för riktig golfpremiär.En härlig 18-hålsrunda  den 27:e april...inte dåligt!
 
 
 
 
Abbe, Alex och Jonas på 17:e tee
 
 
 
Som avslutning på golfpremiärhelgen blev det oljning av altangolvet för Abbe.
 
 
 
 
 
 
#1 - - Birgitta:

Lung sjukdomar. Ja då kanske du har något tips till kola mig:):)
Fina kort:) ni ser ut att bara ha det bra. Kramis på er alla