Folkfest i Kramfors juni 2014

I helgen var det dags för Kramfors Stadsfest i ny regi och med lite nytt upplägg.  Scenen var flyttad till tomten bredvid fd Jeanskällaren och festområdet var delat i ett vuxenoråde (18-årsgräns) och ett ungdomsområde. Bra med rörligheten inom pubområdet, mindre lyckat när ungdomarna inte kunde korsa området från scenen till Tivolit. Detta blir säkert justerat till kommande Folkfester. En mycket trevlig helg med god stämning och fint väder...lite kallt bara.
 
 
 
 
Tidig middag på fredag kväll
 
 
 
Kevin Walker på scen. Syns inte så bra...men jag lovar att han är där!
 
 
 
 
På lördag blev dett jobb för mig...mycket att hinna med innan Greklandsluff.  Jag tog paus när Simon's lag hade match i vollybollturneringen i Herrgårdsparken. Det var ett fantastiskt väder
 
 
 
 
 Simon, Philip, Muggen och Jonke
 
 
 
 
 
Grabbarna spelade som vanligt bra men dett år räckte det inte riktigt till vinst. Det blev förlust i finalen, bara att ta nya tag till 2015!
 
 
 
 
Årets segrare i Folkfestens Beachvolleyturnering.  GRATTIS!!
 
Mycket folk i Herrgårdsparken under turneringen. Supermysigt!
 
 
 
På Herrgårdens parkering hade vi i år tre husvagnar. Det såg ut som en perfekt camping. Riktigt lummigt och fint med närhet till Kramfors Folkfest. 
 
 
 
 
Lotta och Anton vid sina husvagnar
 
 
 
När jobbet var avklarat och volleybollen avslutad åkte jag och Alex hem för att byta om inför kvällen. Abbe och Micke gick in på stan för att justera stängslet inför kvällens insläpp. Vid 18-tiden gick jag och Abbe ner på stan för att sammanstråla med Inger och Björn, Anton och Malin mfl. Det blev middag i ett strålande väder på torget i Kramfors.
 
 
 
 
Middag med trevligt sällskap på Kramfors Folkfest
 
 
 
 
 
 
 
 
Travet kan man ju inte missa...tur att det finns telefoner!!
 
 
 
 
Musik spelades från scenen hela kvällen och när det var dags för "Ständut Blakk" var jag tvungen att kliva upp från det trevliga sällskapet och rocka loss lite!! De är grymma!!
 
 
 
 
 
 Städut Blakk!!!
 
 
 
Ja, så väntade vi då på  "Studio 3" som skulle avsluta årets Folkfest. Under tiden hade vi så klart jättetrevligt med mycket surr och skratt och något glas vin.
 
 
 
 En "selfie" med Rigmor och Anna
 
 
 
Till slut var det dags för grabbarna i Studio3 att entra scenen. De levererade som vanligt!!  
 
En härlig helg med grym stämning, fint men kallt väder. Nästa år hoppas vi på riktig sommarvärme...så vi slipper långkallingarna!!  I år har de definitivt varit på för sista gången på ett tag för nu drar vi till Grekland!  Här kommer det att vara daglig reseblogg ett tag framöver med fantastiska bilder från Underbara Grekland!
 
På snart återseende.
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Kramfors Folkfest, Studio 3, Ständut Blakk