Ellen och Alfred i Norrfällsviken

Kort arbetsvecka igen som avslutades med tenta torsdagen den 5:e juni för min det. Det var ganska stressigt med 60 frågor (visserligen flervalsfrågor) på två timmar och när jag skickade i väg svaren kände jag huvudvärken som smugit sig på under anspänningen. Allt gick dock bra, endast några mindre fel och betyget blev VG. Skönt!! 
 
Några timmars jobb blev det och sedan packade vi bilen och åkte till UNDERBARA Norrfällsviken!  Samtidigt som oss anlände Emilie, Jonas, Ellen och Alfred. Vi packade upp och installerade oss och sedan blev det matlagning. Vi fick byta grillning mot tacos då regnet plötsligt började strila. Under matlagningen lekte morfar Abbe och Ellen sjörövare. En soffa fungerar perfekt som sjörövarskepp...se här!
 
 
Skatten är hittad!  Nu blir det middag!!
 
 
 
 
På fredag var det Nationaldag och traditionsenligt också flaggtävling på Norrfällsvikens Golfklubb. Jonas gick i första boll och startade kl 09.00, jag startade kl 10.00 och Abbe strax efter kl 11. Jonas fick sätta ner flaggan på hål 15, jag på hål 16 och Abbe kom ända till green på 18, endast 3 meter från flagg. Detta fina resultat räckte till en andra plats, vinnaren gick i min boll - Ola K och han satte ner flaggan 70 cm från hålet.
 
 
 
 
 
 
Andrapriset var ett par snygga golfskor. Alfred hjälper morfar att hämta pris
 
 
Lördagen var golffri och det blev en mysig promenad med lekparksbesök.
 
 
Genom skogen, över stock och sten. Ellen tar täten.
 
 
 
 
Väl framme på campingens lekpark inleder Emilie och Abbe med att klättra högst upp i klätternätet.
 
 
 
 
Abbe och Emilie klättrar högt, Ellen testar lite lägre höjder.
 
 
 
Sjörövartemat fortsätter även i dag och Ellen styr skeppet och låser in fångar i fängelsehålan.
Alfred åkte rutschbana ca 30 gånger...och om han fått bestämma hade han fortfarande varit kvar!
 
 
Ellen styr och ställer med besättning och fångar.
 
 
När vi kom tillbaka från prommis var det slut med sjörövarlekar för då skulle blommkrukorna fixas till. Ellen och jag planterar årets blommor.
 
 
 
Årets utekrukor får nya plantor.
 
 
På söndag var det golf på schemat igen. Partävling, bästboll. Jag och Abbe spelade ok och fick i hop 41 poäng men våra medspelare var riktigt vassa och skrapade ihop hela 48 poäng och därmed förstapriset. Jag spelade alltså med vinnaren både på fredagen och söndagen - väldigt roligt!!  Familjen Högman/Johansson packade bilen och åkte hem mot Sundsvall medan vi var på banan.
 
 
 
Birdiechans på 7:an för både Christer och Abbe. Båda sänkte putten!!
 
 
 
Efter dusch och god mat blev det en sen promenad i det fantastiska vädret.
 
 
 
Skog
 
Hav
 
 
 
 
Solnedgång
 
Idyll
 
 
 
Ännu en magisk helg i underbara Norrfällsviken!