Avresa Antiparos - mot Ios

Efter fem härliga dagar på Antiparos var det dags för nya äventyr. Med lite vemod i sinnet lämnade vi det fantastiska gäng som gjort oss sällskap på denna underbara ö. Vi sa "Hej då" till ressällskapet och familjen "Hotell Antiparos" som representerades av Georgio och Georgina. Dimitrie hade åkt över till Paros för att skaffa nya hotellgäster och vi skulle ta avsked av honom i Perikia. Vi stötte dock inte på varandra så vi får ta den kramen i höst på hemmaplan då han planerar att komma till Sverige på besök.
 
 
 
Jag, Abbe, Georgio, Georgina och Alexander
 
 
Antiparos "from the sea"
 
 
 
Vi  lämnade Antiparos något försenade då den "lilla" båten inte gick pga lite för mycket vind Det blev den stora färjan och sedan buss sista biten till Perikia och därefter ca 1 timmes väntan på att "Blue Star Ferries" skulle ta oss till Ios. Att vänta i Grekland betyder "kall öl"...eller något annat svalkande att dricka. Med full packning slog vi oss ner i väntan på vår båt. Bara lite försenad kom båten in i hamn och vi gick på och sökte upp en lämplig plats att sitta. Båten gjorde ett stopp på vägen, Naxos. Vi passade på att fota Naxos stad från båten.
 
 
 
 
Jag med Naxos stad i bakgrunden
 
 
Ca 1 timme senare anlände vi till Ios och där väntade ägaren til Aegeon Hotell på oss i hamnen och tog oss till Mylopotas där hotellet ligger. Vi bodde här när vi var på Ios för tre år sedan och var jättenöjda då med rum och standard. Nu har anläggningen utökats med en härlig pool och vi hade turen att få ett rum i bottenplan med uteplats mot poolen. Efter att vi installerat oss på rummet blev det så klart ett svalkande dopp i polen.
 
 
 
 
Griskastning i poolen...så klart!!
 
 
 
Kvällen fortsatte med middag på Italiensk restaurang och VM-fotboll. Nu är det natti-natti . I morgon bad på Mylopotas Beach och kanske poolparty?!