Antiparos dag 4

På torsdagen åkte en del av sällskapet på båttur med Ben och hade en härlig dag med sol, bad och mat och vin. Öl hade tydligen varit en bristvara på turen men det hade vi gott om på Fanari.  Vi badade och solade och myste med barnen. I trettio graders värme går det väl inte att frysa...men kanske ändå när man badar i två timmar utan avbrott!
 
 
Ellen värmer sig efter låååångt bad.
 
 
 
 
Dimitrie hade erbjudit oss en grillkväll på hotellet och det blev en riktigt "god" och trevlig tillställning. Långbord dukades upp och det serverades grillspett, tsatziki, grekisk sallad, grillat bröd, potatissallad och falafel.
 
 
 
 
 Jag och älsklingen
 
 
 
 
 
 
 
 Barnen var nattade, så vi blev 18 till bords
 
 
 
 
Den 4:e juli fyller Simon 25år så vi passade på att fira honom lite i förskott när vi var samlade på grillparty på Antiparos hotell. Det blev sång både på svenska och engelska.
 
 
 
 
Izabelle, Dimitrie, Alexander och födelsedagsbarnet -  GRATTIS SIMON!! 
 
 
 
När grillfesten var över drog vi vidare på stan för lite drinkar. Först blev det Torget och därefter hamnade vi åter på den mysiga baren Soul Sugar.
 
 
 
 
 På väg på "lokal"   Izabelle, Anna, Jonas och Abbe
 
 
 
 
 
 
 Drinkar på "Torget"   Izabelle tog en klassisk San Fransisco
 
 
 
 
Och kvällen avslutades åter på Soul Suger med en fantastisk dansuppvisning av Frank och Pontus. Bäst var när de bytte växellådan och samtidigt smorde kardanaxeln!!  Det syns en liten skymt i bakgrunden på bilden av denna fantaskt underhållande dans. Vi hoppas på repris ett annat år.
 
 
 
 
 Soul Suger och dansparty
 
 
Åter en magisk kväll i på mysiga Antiparos.