Släktträff

Förra helgen hade vi min pappa och mina syskon från Umeå på besök. De kom på fredag kväll med respektive, barn och hund. Tio personer och en hund, tur att vi har ett rymligt hus!  Det blev en härligt livlig och ljudlig inledningskväll där Adam och Hugo med klara och tydliga röster visade att de var glada att träffas.
 
 
Kusinerna Hugo och Adam - SÖTISAR!!
 
 
Det var som sagt ganska hög ljudvolym där alla försökte göra sig hörda på sitt vis. Så småningom var det dags för sängen för de minsta och tillfälligt blev det något tystare. Vuxna kan dock också både prata och sjunga högt när många vill säga mycket samtidigt!
 
 
 
Storkusinerna Isak och Bella-Li  CHARMTROLL!!
 
 
 
 
Fredagstacos
       
 
       
 
 
 
 
På lördag blev det en promenad ner på stan och Galleria Christoffer. Barnen skulle få välja några försenade julklappar och vi tog en liten fika.
 
 
På väg
 
 
 
 
Fikapaus
 
 
Lite lek och bus i rutschbanan
 
 
På vägen hem gick vi förbi Babelsberg så att Marcus skulle få se lokalen och stämma av vilken utrustning han behövde ha med sig inför spelning på Anna och Petters bröllop. Det blev också ett stopp på Järnvägskiosken för att lämna in helgens V75-system.
 
Väl hemma blev det middagsförberedelser och trav.
 
 
 
I väntan på maten 
        
 
        
 
 
 
 
Det blev ett lyckat travspel med 7 rätt!! Tyvärr inga miljoner men en liten slant till nästa veckas V75 på Bergsåker. Middagen blev också uppskattad och vi hade som vanligt en jättetrevlig kväll tillsammans.
 
 
Under söndagen hann jag få lite datahjälp av Marcus och lite senare under eftermiddagen klädde jag och Abbe oss ordentligt och tog en promenad i det strålande vintervädret. Termometern visade -17c.
 
 
 
Marcus förberbereder för Hälsoklarts hemsida
 
 
 
På promenad efter ån, till vänster Kramfors Herrgård 
 
 
#1 - - Birgitta:

Tack för en jätte trevlig helg:)) kramis på er

Svar: Tack själv! Det var supermysigt.
Teresa Johansson