Min syster

Det är väldigt mycket pojkar i vår familj.  Själv har jag tre bröder och en syster. Jag har tre barn, Oskar, Ludvig och Alexander - fantastiska pojkar!! Jag har två jättefina bonusbarn, Emilie och Simon. Jag har fem syskonbarn, tre pojkar och två flickor. Min man har tre syskonbarn, alla pojkar. Jag har två bonusbarnbarn (min mans barnbarn alltså!), en av varje,  Ja, det blev ju några tjejer också... men det är övervägande pojkar.
 
 
I denna manliga övervikt är det i alla fall fantastiskt att ha en syster. Vi träffas inte allt för ofta då det är ca 20 mil mellan Kramfors och Umeå...eller för att vara korrekt, Sävar. Nu närmar det sig i alla fall en träff och det ser jag verkligen fram emot!
 
 
                    
 Min fina syster Andrea
 
 
 
 
 
Här är jag och Andrea vid deras förra vinterbesök...på is.
 
 
 
 
Andrea och jag.  Ser stadigt ut!
 
 
 
I kväll kommer de, hela Umegänget. Några kommer med tåg och några med bil. Till middagen i kväll blir vi tretton personer!! Det ska bli riktigt trevligt. Då ska vi också passa på att gratulera någon som nyligen fyllt år, nämligen ANDREA!  Sedan ska vi också gratta några goa syskonbarn som fyllt år och överlämna några sena julklappar.
 
 
 
 
För drygt två år sedan var vi till Umeå för att hälsa på och för första gången träffa nytillskottet Adam. Vi hade hoppats att vid samma tillfäll få se en nykläckt Hugo...men se det blev inget av med det för han väntade tills söndag em med att anlända...och då var vi redan på väg hem.
 
  
 
 
 Jag, Adam och syster Andrea
 
 
 
 
Ja, som sagt, vi fick inte träffa Hugo vid detta tillfälle men väl hans förväntansfulla mamma som hade en ganska stor mage då...
 
 
 
Hugo är på gång, men först lite tacos!  En glad Kajsa i väntans tider...
 
 
 
Och Kajsa är ju faktiskt en bonussyster och dessutom min svägerska. Så egentligen har jag två systrar, två riktiga pärlor!
 
 
Så här roligt hade vi alla tre en barnfri lördagmorgon när Kajsa fyllde år.
 
 
 
 
Kajsa, Evelina och Andrea
 
 
Och här dök ytterligare en bonussyster upp, Evelina!  När jag tänker efter riktigt noga så har jag i dag faktiskt en syster och hela fyra bonussystrar. Det kanske inte är någon pojkövervikt trots allt när man räknar lite noggrannare?!
 
 
Hur som helst är det fantastiskt roligt och mysigt med en syster och som extrabonus har jag fått flera bonussystrar på senare tid. Och i kväll kommer syster Andrea och bonussyster Kajsa. Jag längtar!!
 
 
Välkomna alla Umebor...även ni som inte är systrar!
 
#1 - - Birgitta:

Sååå fint skrivit:) blev ju lite tårögd:( kramis:))

Svar: Tack för det :-)
Teresa Johansson

#2 - - Anonym:

Men finaste du <3
Kajsa

Svar: Tack...finaste du själv <3
Teresa Johansson