Underbara sommar!

Vilken fantastisk sommar vi har! Vädret har varit overkligt bra sedan vi åter gick på semester. Efter Grekland blev det en veckas jobb och redan då började vädret stabiliseras. 
 
Vi började vår andra semester med en två-dagars golftävling i Norrfällsviken, nämligen "Norrfällsviken Open". Vi spelade betydligt bättre än i fjol men inte tillräckligt bra. Strålande spelade däremot våra medspelare, Per och Alexander under första dagen och de gick därför ut i ledarboll dag nr 2. De kunde inte riktigt hålla i hop spelet och tappade till en ändå mycket bra fjärdeplats. Snyggt jobbat!!
 
 
Taktiska funderingar inför andraslaget på hål nr 10, Norrfällsvikens Golfklubb
 
 
 
Prisutdelning på Brittas, Alexander och Per hämtar pris.
 
 
 
Inger och Björn bodde hos oss under dessa dagar fram till söndagen då de hyrt en egen stuga nere vid vattnet. På lördagen gjorde vi en liten utflykt till Skvalpudden med Björn. Inger hade ett ömmande knä och fick stanna hemma och rehabilitera sig inför kommande veckas golfspel. 
 
 
 
 
Klapperstensfält...detta var en gång i tiden havsnivå!!
 
 
 
 
 
Kaffepaus med svårslagen utsikt - Skvalpudden
 
 
 
På vägen tillbaka stannade vi till på Fiskarfänget för en svalkande dryck. Och tänka sig, där stötte vi på Oskar som arbetade i dag igen.
 
 
 
Oskar på jobbet. Helt okej att plocka disk med den vyn över viken....
 
 
 
 
På söndagen spelade jag och Inger en partävling, Ladys Cup - vi kom trea. På kvällen var det VM-final i fotboll mellan Tyskland och Argentina och det suveräna Tyska laget slutade som segrare. Turneringens bästa lag blev alltså helt rätt världsmästare! Under VM-finalen utbröt ett kraftigt åskväder, det blixtrade ordentligt med jämna mellanrum och regnet vräkte ner. Jag  lämnade TV-soffan flera gånger, trots VM-final, för att beskåda skådespelet. 
 
På måndag var vädret strålande igen. Jag gjorde en tur till Härnösands Ryggklinik för att få lite hjälp med min stela nacke.
 
 
 
 
Höga-Kustenbron...ganska mäktig!!
 
 
 
Väl framme i Härnösand fick jag en häftig bro-upplevelse till, broöppning. Vi fick vänta en stund medan segelbåtarna gled förbi.
 
 
 
Broöppning i Härnösand
 
 
 
 
Behandlingen gick bra och jag återvände till Norrfällsviken med ett något rörligare huvud. På kvällen blev det Fisksoppa på Fänget med Inger och Björn.
 
 
 
 
 
På väg mot Fänget. I bakgrunden marinan och fiskeläget. Det är såå vackert i Norrfällsviken!!
 
 
 
 
Nästa dag kom semesterns andra dag med regskurar. Det plaskade på mest hela dagen faktiskt. Då golfspel inte var aktuellt blev det till att ta på sig arbetskläderna och kliva ner i "gropen" Ganska kul det med!!
 
 
 
 
 
Abbe fixerar plintbasen med sten och grus
 
 
 
 
Ja, efter några timmars grovjobb fick vi ge oss då regnet gjorde marken lös och stora stenar ville då och då komma i rullning. Det var också dags att gå in i boxen och fokusera på årets viktigast (och roligaste) tävling - WonWagenMasters.
 
#1 - - Birgitta:

Jaa, ni ser då bara ut att ha det bra:):)