Semestersammanfattning del 2

Måndagen den 21 juli fick vi besök av Abbes syster Helen och sönerna Emanuel, Emil och Wilmer. Helen och Wilmer anlände redan mitt på dagen, Manne och Emil skulle komma senare direkt från en fisketur med pappa Erik. Vädret var som vanligt strålande och efter en lätt lunch packade vi badväskorna, gick en promenad efter havet med Storsand som slutmål. Inga bilder finns tyvärr från den härliga promenaden och badet...men flera dopp i det härliga vattnet blev det även denna dag. Väl hemma i stugan hade Wilmer lite "egna"  filmer att visa.
 
 
 
 
Wilmer demonstrerar sin filkamera för  morbror Abbe
 
 
På tisdagen blev det en rejäl frukost och kl 11 hade vi sedan bokat tid med Sam för lite golfintroduktion. Han började med att gemensamt för alla visa hur man greppar en golfklubba och sedan hur man ställer upp till bollen. Därefter fick var och en lite individuella instruktioner. Golf är verkligen inte så enkelt till en början...men alla lyckades få i väg några fina bollar!
 
 
 
 
Emanuel får några bra tips av Sam, Emil väntar på sin tur
 
 
Helen och Wilmer i djup koncentration
 
 
 
När alla slagit sig nöjda på rangen gick vi tillbaka till stugan och packade badväskor och kylväska för att åter igen denna sommar ta en promenad till Storsand. Det blev många dopp i det varma havet (+ 23-24 grader) och när Simon och Izabelle anlände blev det en riktigt "het" volleyboll-match.
 
 
 
 
Svensk sommar när den är som bäst!
 
 
 
Intensiv match i "HET" sand
 
 
 
Emil och Abbe i aktion
 
 
 
 
Segrarna i familjefejden Volleyboll 2014
 
 
 
Senare på eftermiddagen anslöt också Rigmor och Lennart, så efter en svalkande dusch och lite nya kläder åkte vi ned till Fiskarfänget för gemensam middag. Riktigt gott och riktigt trevligt! Tusen tack Riggan!!
 
 
 
 
Riggan bjuder på festmiddag på Fiskarfänget!
 
 
 
Efter middagen drog vi oss tillbaka till stugan för kaffe, avec och Stopp-spel!  Dagen därpå packade Helen och gänget i hop sina saker och drog vidare mot Hudik.  
 
 
På torsdagen var det nya aktiviteter på gång. Först blev det en tur till Härnösand för stötvågsbehandling nr 2 hos Ryggkliniken i Härnösand...inte skönt...men förhoppningsvis blir resultatet bra. Därefter styrde vi mot Nora för att hälsa på Lena och Christer. Fortsättning följer...