Open Trot & Anton's födelsedag

Sista helgen i augusti är det högklassigt trav på Bergsåker. Varje år blir vi erbjudna mat och logi hos Morgan och Jessica och även detta år tackade vi ja.  Abbe spelade Travtouren på Timrå Golfklubb under fredagen så jag tog tåget ner och blev upplockad just i Timrå för vidare färd mot Bergsåkerstrakten där Morgan och Jessica bor, endast en kort promenad i från travbanan.
 
Det blev en liten drink och sedan grillmiddag i det fina vädret innan det bar av till banan för kvällstrav.
 
Efter en trevlig kväll...ganska lång sådan, vaknade vi upp till ännu en dag med fint väder. En utmärkt frukost serverades innan avfärd till V75-tävlingar och Open Trot på Bergsåkers Travbana.
 
Jessica och Abbe i det fina vädret
 
Ja, och där stod vi och filosoferade när plötsligt Åke kom förbi...och då fick det ju bli en bild till!
 
 
 
Jessica                                 "Kung Åke"                               Abbe
 
 
 
En del vinster blev det, åtminstone på fredagen, om jag inte minns fel! Efter en solig eftermiddag med fina travtävlingar åkte vi hem till Kramfors. Tack för en jättetrevlig helg som vanligt  Jessica och Morgan, vi återkommer gärna i augusti 2014!
 
 
Några dagar senare firade vi våran egen "travkille" Anton som fyllde år. En god middag hos Inger och Björn och lite trevlig samvaro mitt i veckan!
 
 
Paket till Anton
 
 
 
Glada miner som vanligt på Sågvägen

Ja, vi är inte riktigt i realtid...men det är lite snärjigt nu med ombyggnationer hemma och tentaläsning för mig. På fredag är det tenta och efter det ska jag försöka komma lite närmare nutid. På snart återseende!
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg