Översvämmad stuga?!

Nu var det länge sedan vi hade en helg i Norrfällsviken. Har varit fullt upp med fjällresor, 70-årskalas mm.
Förra veckan var vi dock ut och monterade en hylla, en Ikea Billy för lite förvaring.
 
Det var inte enda anledningen till besöket! På måndagen förra veckan ringde telefonen till Abbe och han fick det dramatiska beskedet att "stugan är översvämmad, det sprutar vatten!!" Många tankar hann fara genom huvudet på A. Johansson innan det hela klarnade.
 
Kommunen hade sett på sina märvärden över vattenförbrukningen i olika områden att ett ovanligt högt uttag mätts upp i vårt område. Man åkte ut för att försöka hitta läckan och man upptäckte då att det gällde vår stuga. När man väl kom in i stugan visade det sig att vattenberedaren i badrummet pumpade ut vatten...men golvbrunnen tog undan och det hade endast runnit ut vatten på badrumsgolet. Phuu, vilken pärs! Så fantastiskt skönt att inget egentligen hänt. Tänk om hela stugan badat i vatten.
 
Vi åkte alltså ut förra torsdagen för att besikta stugan och se att allt var OK...och för att montera vår nyinköpta Billy.
 
Besiktning och montering 
     
 
     
 
 
...och så här blev det!
 
 
 
Just i detta nu är Maria med familj på väg till stugan för att tillbringa påsken där. Wille spelar hockeycup i Ö-vik under helgen. På påskdagen skall vi alla träffas hos oss på Skördevägen. Det ska bli såå trevligt.
 
 
Visa fler inlägg