Firande i dagarna två

Den 15: maj fyllde Ludvig 20 år. Några inlägg tidigare finns några riktigt fina bilder från olika åldrar. På fredagen den 17:e var det dags att uppmärksamma detta och Inger & Björn kom för att fira med oss. Vi började med lite bubbel på altanen.
 
 
Skål för 20-åringen!
 
Sedan fortsatte vi med grillat, vi flyttade dock innomhus då det är lite bättre med plats där. En ny grillsås med soltorkade tomater fanns på bordet samt rostade rödbetor. Mycket gott!
 
 
Eftersom vi inte arrangerat någon femkamp vid denna middag fick det bli en traditionsenlig Stopp. Tävlings- och spelivern finns alltid med i dessa familjesammanhang varför det alltid är upplivande med någon form av aktivitet i den andan. Allt eftersom kortspelet tog slut (man åker ut eftersom)...vidtog Quizkampen. Till slut satt alla med varsin telefon och svarade på frågor för brinnande livet. Se här!
 
Quizkampen
     
 
     
 
 
En trevlig kväll med familjen, sedan i säng för att vila upp sig inför födelsedagsfirande nr 2 denna helg.
 
På lördag var det alltså dags att fira Kramfors RT-klubb som i år fyller 60 år. Grabbarna började med lunch på Strike och vi tjejer träffades lite senare på en liten förfest. Kl 19.00 var det dukat för middag och fest på Babelsberg.
 
 
Fest på Babelsberg
     
 
     
 
Eftersom man är en vuxen och mogen person avslutade man kvällen med att åka på efterfest och krypa under täcket fram emot 04.00! En väldigt trevlig kväll och ganska trött söndag.
 
 
 
 
Visa fler inlägg