Thea

I slutet på september skulle jag och mamma åka på golfsemester till Portugal. På vägen passade vi på att hälsa på lilla Thea, mitt senaste syskonbarn! Vi bilade till Stockholm och anlände lämpligt nog mitt i fredagens rusningstrafik. Skönt att ha en GPS att förlita sig på en sådan gång och inte "co-driver" Inger som ofta och gärna kom med allehanda tips!  Det var ytterst nära att hon fick promenera sista biten och de ord som uttalades i närheten av Solna passar inte att återges här!
 
Vi kom i alla fall fram helskinnade och i god tid och som ganska goda vänner.  Den lilla irritation som möjligen fanns kvar försvann omedelbart vid mötet med den lilla bedårande Thea.
 
 
 
Thea sover i faster Teresas famn.  Det blir inte mysigare än så här.
 
 
 
Lite paket delades ut så klart, det var ju allra första gången jag träffade detta vackra underverk. Efter en stund kom Petter från jobbet och vi blev bjudna på en mycket god middag.
 
 
 
Mor och son i köket
 
 
Efter maten blev det lite mera Thea. Hon behövde inte vara ensam särskilt långa stunder då det alltid fanns en kramsugen farmor, faster, mamma eller pappa beredd att mysa.
 
 
 
Mys med Thea
    
    
 
 
 
Det är svårt att slita sig från en sådan goding men jag och Inger skulle nu försöka ta oss ut till Ibis vid Arlanda för att på lördag förmiddag flyga till Portugal. GPS:n blev nu ett litet problem då Solna vid tillfället stängt av en vägsträcka som vi skulle passera vilket gjorde att den envist tjatade om att vi skulle "göra om rutt". Vi fick helt enkelt välja en egen väg och så småningom var GPS:n med oss igen och vi kom lugnt och säkert fram till Ibis.
 
#1 - - Birgitta:

Grattis till din bror och sambon:) och till faster och farmor:) såå söt. Kramis