Blandat i slutet av 2013

Det har släpats efter ganska ordentligt här den senaste tiden, men snart är jag i kapp. Detta inlägg blir ett litet sammandrag av november/december fram till jul.
 
Allhelgonahelgen kom Oskar och Ludvig hem på besök från Umeå och samma helg kom Anna och Petter från Stockholm för att reka lite inför det stundande bröllopet.
 
 
Familjemiddag på Sågvägen
 
 
 
I mitten på november var det dags för tjejhelg i Sundsvall. Det blev middagsmys hemma och på restaurang samt spabesök. Hur mysigt som helst!
 
 
Fredagsmys och VM-kval hos Kicki med bästa gänget...
 
 
 
 
I slutet på november var det dags för nästa familjemiddag, nu modell större! Denna gång var det Rigmor och Lennart som var värdpar och bjöd på mat och underhållning på Hornö Rocksalonger. Fantastiskt trevligt!!
 
 
 
Långbord
 
                               
                                  Scramblers in action
 
 
 
 
 
 
Årets LE-dag var framflyttad från den normala tiden i augusti till slutet på november. Christer och Sala var arrangörer och vi tillbringade dagen på "Area one" i Ö-vik.  Diverse tävlingar bl a air-hockey och skytte och bubbelbad för de som önskade. Dagen avslutades med några sumobrottningsmatcher!
 
 
 
Abbe och Jesper i en tuff match
 
 
 
 
I början på december var det fest igen. Denna gång på Per och Maries nybyggda veranda. Så otroligt fin. Här bjöds på god mat och dryck och hög stämning med diverse lagtävlingar.
 
 
 
 
Dukat för fest!
 
 
 
 
 
Nu är vi snart vid julfirandet...men först skall granen kläs i sällskap av god whiskey.
 
 
 
 
Abbe monterar ljusen
 
 
 
 
 
Som ett avbrott i julförberedelserna blev vi inbjudna att "leka" med Ludvig och hans kompisar en stund. Något slags student-ölspel med pingisinslag. Har glömt vad det kallas...men det viktiga var att "gamlingarna" vann!
 
 
 
 
Abbe och Tobias görs sig redo
 
 
 
 
Sist men inte minst skall ni få se vad jag fick i julklapp av Veronica. En påse med hemstickade sockar till frusna damer och barn (och småfotade herrar) som kommer på besök till Norrfällsviken. Så fantastiskt fint. Tack snälla Veronica!!
 
 
 
Hemstickade strumpor i olika modeller och storlekar á la Veronica
 
 
 
 
Julen har vi passerat och jag återkommer till den. Nu ska vi snart fira ut ett gammalt år och in ett nytt!
 
 
 
GOTT NYTT ÅR!!