Semester!!

Sista arbetsdagen innan semester var den 10:e juli, min egen födelsedag! Ja, det brukar alltid bli så eftersom jag kör lön innan jag går på sommarledighet. Det blev i alla fall bara halvdag och sedan packade vi bilen och styrde mot underbara Norrfällsviken.
 
 
Mitt kontor, ganska trevligt med kakelugn och herrgårdmiljö på jobbet!
 
 
Semesterns första riktiga heldag var då Alexanders 16-årsdag (11:e juli) och han blev lite firad på morgonen innan det var dags för start i årets upplaga av Norrfällsviken Open. Det riktiga firandet skulle vi göra på lördag...så det var bara en liten tjuvstart.
 
Orange Norrfällsvikentröja och lite bollar. Passar bra inför dagens golfspel!
 
Efter tävlingsdag ett blev det middag på Brittas och efter dag två var det lite finare bankett på samma ställe. Mia och Patrik var också med i denna prisfyllda tävling där förstapriset var en Thailandsresa. Dessvärre var varken de eller vi i närheten av denna. Inger och Björn och Alexander och Per skötte sig lite bättre och kom ganska högt upp i resultatlistan.
 
Mia och Alexander, mätta och belåtna
 
Inger och Patrik lika så
 
 
På lördag var det dags för lite födelsedagsfirande för Alex och mig. Alex och jag började firandet med att ha lektion på rangen med Sam och fortsatte sedan på banan med en spellektion. Jag och Alex hade golfbil och Sam åkte runt på sin motordrivna skateboard. Gissa om andra spelare på banan gjorde stora ögon när Sam kom "svävande" över marken...  Har tyvärr inga bilder på just detta.
 
 
 
Rulle vill vara med på lektionen
 
 
Sam och Alex   ...ser bra ut!
 
Min minsta pojke...som inte alls är så liten längre.
 
En mycket trevlig och nyttig dag på golfbanan. Firandet avslutades med god grillmiddag på Hjortstigen tillsammans med Inger, Björn Ludvig och Abbe. Oskar fick vi även denna dag låna ut till  Fiskarfänget.
 
 
Alex, Ludde och Abbe i väntan på grillen
 
Semestern fortsätter i nästa inlägg. Hej så länge.
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg