Alfred i Kramfors...och jag i Stockholm

Förra helgen var jag i Stockholm med mina fina tjejer och hade såå mysigt. Men helgen innan det hade vi besök av Alfred, Ellen, Emilie och Jonas. Det var Alfreds premiärtur till Kramfors. Tanken var ju att familjen Johansson/Högman skulle besöka Kramfors under påsken men eftersom Alfred var riktigt sjuk och fortfarande inlagd på Sundsvalls sjukhus blev besöket uppskjutet. Nu kom han äntligen ...och som vi längtat.  Se va fin han är!
 
Alfred 1 månad vilar i vagnen
 
 
Vi började med en enkel tacos- och kortkväll. Vi hade bra hjälp i köket av Ellen...hon övertog morfars disksyssla.
 
Ellen i disken, jag vid spisen...mysigt
 
 
Ellen hade en helkväll med Izabelle...släppte henne inte ur sikte!
 
Izabelle, Ellen och Simon
 
 
Så småningom var morbror Simon redo för en stund med Alfred. Se vilket par.
 
Alfred och Simon
 
 
 
Lite senare anslöt Jocke och det blev Stopp-spel vid två bord. De som åkte ut tidigt kunde slå sig ner i soffan och titta på Masters...eller spela lite gitarr. Kvällens överlägsne segrare blev Izabelle. GRATTIS!!
 
     
 
     
Kortspel, gitarrspel...och golfspel
 
 
 
 
 
På lördag morgon gjorde morfar en brasa och här har hela gänget placerat sig på köksgolvet för att lyssna på sprakandet och titta på elden.
 
 
 Morfar Abbe, Alfred, Ellen och .....................................................Gaffe
 
 
Efter frukost tog vi en tur på stan för att handla försenad påskpresent till Ellen och lite mat till middagen. På Konsum har de en rolig bil som man kan sitta i.....
 
 
Okänd bilförare, Ellen och morfar
 
 
Efter bilfärden tog vi en promenad till Wikströmska huset för att få en kopp kaffe hos Simon och Izabelle.
 
     
     
En kopp kaffe...och en telefon!!
 
 
 
Vid middagstid kom Rigmor och Lennart för att beskåda den nya familjemedlemmen, han fick med beröm godkänt. Lite mat blev det så småningom och därefter...ja vad tror ni?!  STOPP...så klart...och mycket mys med Ellen och Alfred.
 
Spöket Ellen skrämmer gammelfarmor
 
Rigmor myser med Alfred
 
 ...och sedan var det gammelfarfar Lennarts tur
 
 
En riktig familjehelg med mycket mys.
 
 
Helgen därpå var också supermysig men den spenderades i Stockholm tillsammans med Maria, Lena, Annelie, Maud och Kicki. Vi bodde hos Maria som skickat familjen på landet. Fredagen tillbringades hemma med god mat och dryck. På lördag blev det lite shopping och därefter restaurangbesök, Pong en asiatisk buffé - mycket gott...förutom kycklingfoten... som jag i och för sig inte vågade smaka. Efter maten drog vi ut på "Stockholms Kulturnatt" som erbjöd allehanda kulturella events. Vi gick till Dansens hus och deltog i en Streetdance-klass...otroligt roligt! Möjligen såg det lite roligt ut också...men det gör ju inget när man är i Stockholm!  Sedan var tanken att vi skulle gå på "Efterfest" i  Stadshuset...men det var mååånga som tänkt som oss och kön var flera hundra meter lång. Vår efterfest förlades i stället till Sheraton och det blev en Irish Coffee i baren. Taxi hem till Maria, te, egenskapskortspel och en massa skratt in på småtimmarna.  Gud så trevligt!  Längtar till nästa gång.
 
 
 Världens finaste tjejer!
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg