Kramfors stadsfest, Midsommar & 50-årsfest

Nu har vi semester!! Det är hur härligt som helst...trots att det regnar och är grått
 
I går fyllde jag år och i dag är det Alex's tur...vi får se vad det blir för roligheter under dagen.
 
Innan vi gick på semester har det varit händelserika helger med Kramfors stadsfest, midsommar och en jättetrevlig 50-årsfest i Nora. Här kommer lite bilder från dessa roliga dagar.
 
Kramfors Stadsfest
 
 
 
Veckan efter Stadsfesten var det midsommar. Den firade vi i Norrfällsviken med goda vänner och god mat och fantastiskt väder. Fortsättning följer...
 
Midsommar
 
Simon klättrar i träd
 
Dagen före midsommar kom Simon och Izabelle och Petter och Anna. Under kvällen diskuterades hur högt man skulle kunna klättra i den "lutande" tallen. Simon gjorde ett försök...han leder!!
 
Midsommaraftonen inleddes med en skön promenad runt golfbanan och campingen. En kopp kaffe fick vi nere vid havet.
Abbe, Petter och Anna
 
Vi lyckades också fånga denna fina vy med Norrfällsvikens sjöbodar i  bakgrunden.
Anna, Teresa och Petter
 
På eftermiddagen anslöt Micke, Marie, Felix och Felicia för att delta i midsommarfirande. En mycket trevlig eftermiddag och kväll som innehöll både god mat, dryck och spännande tävlingar!
 
Midsommarfest
 
 
Helgen efter midsommar var det sedan dags för ytterligare ett partaj - Christer's 50-årsfest.  Här kommer lite bilder från en trevlig fest i Nora.
 
Christer 50-år
 
 
Ja och det är inte slut med festligheterna efter detta roliga 50-års kalas. I dagarna tre har vi firat mig, Alexander och i går yttrligare en 50-åring! I dag är det vilodag från party och vi ägnar oss i stället åt lite verandabygge.
 
 
 
Visa fler inlägg