Åter i Kramfors

Tiden går fort när man har roligt. Nu är vi åter i Kramfors och en veckas jobb innan det blir semester i Norrfällsviken. Hur härligt vi än har haft det är det ändå alltid skönt att komma hem och få sova i sin egen säng och duscha i helt osaltat vatten! Kylan som vi hört talas om under vår greklandsvistelse var något mildare när vi steg av tåget i Kramfors - ca 18 grader. Helt acceptabelt...men det var inga problem att ha jeans på sig - de har legat orörda längst ned i ryggan i två veckor!!
 
 
 
          
Frukost på McDonalds                             I väntan på tåget mot Kramfors
 
 
 
Nu blir det som sagt några intensiva jobbdagar och sedan börjar vi vår semester i Underbara Norfällsviken med golftävling i två dagar - Norrfällsviken Open. 
 
Då hoppas vi på sol och värme...den borde väl ändå komma på allvar nu?!
 
 
 
Storsand sommaren 2013 - nästan som Grekland...bara lite kallare i vattnet!!
 
 
 
Kunde inte låta bli att jämföra med årets "fotbild" från Ios, vyn är verkligen snarlik! Det är egentligen bara fötterna som är brunare och naglarna lite färggladare. Med lite sol och varma vindar har vi vårt Grekland alldeles om knuten...i Norrfällsviken och Storsand. 
 
 
 
 
Ios sommaren 2014
 
 
 
#1 - - leonorkm69:

Blog about sissy life
nursing dictionary bdsm lingerie shop on sale
http://sissythings.pornpost.in/?profile.aleah
beautiful picture xxx types of skirts names plus size outfits rubber female pantyhose nylon girls wild women cheap haircuts london bridal dresses

#2 - - brentwm60:

Prepare page moved:
http://alison.projects.telrock.org

#3 - - allysonfx1:

My new website:
http://stanley.forum.telrock.net

#4 - - lisaux16:

Blog about sissy life
small diaper bag gender inequality in zimbabwe my pretty dress
http://sissytales.porndairy.in/?profile.jade
jackets online south africa dresses to mjake pink license plates boy names top dictionary and thesaurus book 50 year old men fashion risk the game of global domination post sex reassignment surgery