Rigmor fyller år

 På måndagen, första arbetsdagen, var det dags för festligheter igen. Rigmor fyllde år och bjöd på mat.
 
  
God mat som vanligt i Fiskja!
 
 
 
 
 
Födelsedagsbarnet hjälper till med block och pennor      
 
 
 
 
Lite tävling blev det även denna dag. Dagens tävlingsledare: Wilmer   Dagens tävling: Kubb   
 
 
 
 
Kubb i Fiskja
        
       
 
 
 
Ännu en trevlig, varm sommarkväll!                   

Semester del 5

Christer och Lena kom och hälsade på under semestern och vi fick två magiska dagar när Norrfällsviken visade upp sin allra bästa sida. Vi gick på utflykt med lunch efter havet och slutmålet var Skvalpudden. Utsikten är verkligen något utöver det vanliga.
 
   
En varm strålande dag i juli vid Skvalpudden, Norrfällsviken  
 
 
 
 
En annan vy  
 
 
På vägen hem blev det ett stopp på Fiskarfänget för kalla förfriskningar. Helt nödvändigt denna heta sommardag! 
 
 
 
 
Lena i väntan på något kallt!         
 
 
Nästa bild kan vara en av sommarens höjdarbilder. Christer och Abbe filosoferar över sina solbrännor...de ser dem dock inte i sin helhet...som vi gör. Abbes bränna brukar vi golfare kalla för "golfbränna", Christers har jag inget speciellt  namn på men den ser rätt festlig ut också. 
 
 
 
Christer och Abbe på Storsand...      
 
 
 
Några dagar senare var det dags för årets viktigaste golftävling "WonWagenMasters". Lag Johansson/Larsson är redo för utslag på första tee.     
 
 
 
 
Ankaret Oskar, Ludvig, Alex och Abbe...Teresa syns ej i bild då hon fotar         
 
 
 
 
 
Dags för 3:e hålet ..."Trean"     
 
 
 
Vår dag var inte den bästa och vi fick se oss besegrade av flera lag. Med tanke på alla dålig lägen vi satte oss i så blev resultatet ingen katastrof...men det finns mycket att förbättra till nästa år.   Trots dåligt spel var det en fantastiskt fin och trevlig dag på golfbanan och fortsättningen hos Åsa och Ragge med "After golf" och sedan prisutdelning och middag på Brittas var supertrevlig.   
 
 
 
 
 
"After Golf" hos Åsa och Ragge        
 
 
 
 
Tommy och Tomas spelar och sjunger - vilket drag!!           
 
 
 
Så småningom blev det prisutdelning och vinnaren avslöjades. Det förargliga var att lag Öhman tog hem segern för andra året i rad och tredje gången totalt!!  Egentligen skulle de då fått behålla vandringspriset för alltid...men de var generösa och det bestämdes att det från och med nu är ett evigt vandringspris.   Men nu får det vara sista gången...nästa år måste det bli en ny segrare, förhoppningsvis Johansson/Larsson då vi också blir segrare för tredje gången i så fall. Vi laddar för det redan nu och all träning görs enbart för att toppa formen inför "WonWagenMasters" 2014.    Ja, men GRATTIS då Öhmans!!   
 
 
  
 Prisutdelning Husvagnsmästerskapen 2013
            
 
     
 
 
 
Ja, nu går vi in i augusti och slutet på semestern. Lite finns kvar att visa...                                      

Semester del 4

Sista helgen på semestern. På lördag förmiddag spelade jag och Abbe golftävlingen "Trekanten". Jag spelade med Patrik Berglund och Fredrik Sundström och Abbe ingick i Anna-Lena Nybergs lag tillsammans med Christian de Vall. En trevlig spelform men vårt resultat för dagen var inte bra.   Direkt efter målgång var det bara att slänga sig i duschen för snart skulle gästerna komma. Det var en liten släktillställning med mat och tävlingar som skulle få avsluta semestern.   Lite tävlingar ja, här kommer lite bilder:
 
 
 
Wilmer skjuter luftgevär 
 
 
 
 
...och Lennart     Sedan var det dags för nästa gren...                  
 
Spiktävling      
            
 
          
 
 
 
 
Ja, och sedan var det ju några grenar till...men bilder saknas från dessa. Däremot finns bild av det segrande laget, LASSES lag med Annlis och Izabelle.  
  
 
 
 
  Grattis Lasse, Annlis och Izabelle!!     
 
 
En mycket trevlig grillfest som avslutning på semestern!   På söndagen var vädret åter strålande och det blev en liten promenad ner till sjöbodarna. Innan vi gick hem tog vi en kaffe på Fänget och satt och njöt av det fina vädret.
 
 
 
   
På promenad vid sjöbodarna     
 
 
   
Underbara Norrfällsviken
n           
       
 
 
 
Ja, så var semestern till ända. En härlig sommar med mycket aktivitet och fint väder. Toppklass!!   Nu blir det arbete och lite rutiner igen. Ganska skönt det med.                                                     
Visa fler inlägg