Städdag på Norrfällsvikens Golfklubb

I går åkte Abbe till Sundsvall för att hämta våra möbler till verandan. Jag var i Bollsta på yogaavslutning och kom inte i väg från Kramfors förrän vid 21.30. Vi sammanstrålade i Norrfällsviken och åt en sen tapas-tallrik. Möblerna blev perfekta! Har inga bilder nu, kommer senare.
 
I dag har vi varit med och städat banan. Vi ingick i Rogers grupp och tog därför hand om hål 10 till 14. Jag och Lillemor krattade kottar för brinnande livet.
 
 Lillemor med krattan på 11:e hålet
 
 Gruppledare Roger
 
 
När vi krattat och städat klart blev det en kopp i klubbhuset. Skönt att komma in i värmen och torka lite. Här träffade vi Anna för första gången i år. Hon stökade på lite i köket och fixade kaffe till alla blöta "städare" medan Sam hade nybörjarkurs i bunkern. Så småningom promenerade vi hem till Hjortstigen och fortsatte med städning på tomten. Vi tände en lite försenad majbrasa...men det var lite svårt att få någon fart på elden. Om man är ihärdig så brukar det gå...
 
Ingen rök utan eld...eller?!
 
 
I morgon åker Abbe och hämtar virke och lite förstärkning. Oskar och Ludvig kommer ut och snickrar lite. På eftermiddagen ansluter sedan familjen Johansson/Högman och familjen Johansson/Molin.
 
Jag ska se till att läsa lite studiecirkelbok och kursmaterial i morgon bitti innan det är dags för skruvdragaren.