Ludvig 20 år

I dag fyller min Ludde 20 år. Det är ju inte riktigt klokt! När blev den lilla busungen en lång och reslig man som nu dessutom får handla på Systembolaget? Ja, fort har det gått och roligt har det varit...och ännu roligare ska det bli.
 
I dag har Ludde firats hemma hos pappa Per och Helen och på fredag är det vår tur.
 
 
Lite Luddebilder
 
Ludvig 1,5 år...ganska söt, eller hur?!
 
 
Fotbollsträning
 
 
Ludde på båtluff i Grekland
 
 
     
Långe Ludde längre än storebror!           På Fiskarfänget med Alex
 
     
Ludvig o Julian                                         Mikaela o Ludvig
 
 
Grattis på 20-årsdagen Ludvig!
 

Städdag på Norrfällsvikens Golfklubb

I går åkte Abbe till Sundsvall för att hämta våra möbler till verandan. Jag var i Bollsta på yogaavslutning och kom inte i väg från Kramfors förrän vid 21.30. Vi sammanstrålade i Norrfällsviken och åt en sen tapas-tallrik. Möblerna blev perfekta! Har inga bilder nu, kommer senare.
 
I dag har vi varit med och städat banan. Vi ingick i Rogers grupp och tog därför hand om hål 10 till 14. Jag och Lillemor krattade kottar för brinnande livet.
 
 Lillemor med krattan på 11:e hålet
 
 Gruppledare Roger
 
 
När vi krattat och städat klart blev det en kopp i klubbhuset. Skönt att komma in i värmen och torka lite. Här träffade vi Anna för första gången i år. Hon stökade på lite i köket och fixade kaffe till alla blöta "städare" medan Sam hade nybörjarkurs i bunkern. Så småningom promenerade vi hem till Hjortstigen och fortsatte med städning på tomten. Vi tände en lite försenad majbrasa...men det var lite svårt att få någon fart på elden. Om man är ihärdig så brukar det gå...
 
Ingen rök utan eld...eller?!
 
 
I morgon åker Abbe och hämtar virke och lite förstärkning. Oskar och Ludvig kommer ut och snickrar lite. På eftermiddagen ansluter sedan familjen Johansson/Högman och familjen Johansson/Molin.
 
Jag ska se till att läsa lite studiecirkelbok och kursmaterial i morgon bitti innan det är dags för skruvdragaren.
 
 
 

Stenar

Det finns gott om sten i Norrfällsviken. Bara på vår tomt finns det ...oerhört många!! Om man lyfter på en finns det tre under. Med hjälp av dessa stenar har vi gjort en liten mur mellan plintarna som huset står på.
 
 
Murarmästare Anders Johansson ser nöjd ut
 
Det blev riktigt fint med sten kring huset och nu till Kristihimmelfärdshelgen ska vi klä in plintarna runt resten av huset med träpanel. Men först blir det städning av golfbanan på torsdag...i regn dessvärre.
 
I kväll har vi haft studiecirkelträff nr 2. Vi är några tjejer som läser boken "Sockerbomben i din hjärna" av Bitten Jonsson. Mycket intressant och trevligt!
 
Nu blir det en kopp te och nyheter!
Visa fler inlägg