Travgolf maj 2013

För ganska precis två månader sedan, nämligen den sista helgen i maj var det dags för Travgolf. Vi samlade våra golfande och travintresserade vänner i Norrfällsviken för lite tävlingar och festligheter. Vi började lördagen med golf. Då golfklubben arrangerade "Tidningsgolfen" samma dag valde några av oss att delta i båda tävlingarna. För Lars och Marie blev det var sin klasseger i Tidningsgolfen. Grattis!
 
Uppvärmning inför golfspel
 
Mina lagkompisar i Travgolfen, Micke och Patrik... Anna anslöt på kvällen
 
Efter golfspelet var det korvgrillning och trav på Hjortstigen. Riktigt fint väder hade vi hela den här dagen.
 
Korv, öl och trevlig samvaro på altanen
 
Korv, öl och trav inne vid TV:n
 
När travet var till enda fram emot 18-tiden var så dags för årets knytis. Mycket god mat dukades fram och avnjöts under avslappnade former. Har dessvärre inga bilder av årets buffé...
 
När alla var mätta vankades de avslutande grenarna i femkampen och årets segrande lag blev...
 
Vinnande laget bestod av: Lillemor, Abbe, Åsa och Sam
 
Under söndagen blev det golfspel för vissa och därefter den stora travhöjdpunkten, "Elitloppet". Resterna från lördagens knytkalas dukades upp till lunch...lika gott som dagen innan.
 
Ännu en trevlig Travgolfhelg med härliga vänner!
 
 
 
 
 
 
 

Semester och bloggtorka

Oj vilken torka det varit här!! Det har varit lite fullt upp och bloggandet har fått vila lite. Jag har varit i väg till Stockholm på två intensiva utbildningsveckor under juni och juli och tiden mellan vecka 1 och 2 har inneburit rätt mycket pluggande. Nu har jag fått mitt diplom och kan titulera mig "Licencierad Kostrådgivare inom Lågkolhydratkost/Paleo" Fantastiskt roligt och inspirerande!! Jag har träffat så många trevlig och kunniga människor under dessa veckor. 
 
Nu har vi haft semester en vecka och trots en intensiv inledning med tvådagars golftävling, tjejdag och tvådagars trav på Dannero så börjar semesterlunken att infinna sig. I dag har dock Abbe gjort ett litet avbrott i semestern för att besikta ett jobb och jag passar då på att uppdatera mig här.
 
Jag vet inte riktigt var jag ska börja...men det får nog bli flera inlägg med lite tillbakablickar så småningom. Det blir lite semester bilder till att börja med. Eller förresten är det inte riktigt semester här...men nästan!
 
En strålande kväll på Fiskarfänget. Oskar har matrast.
 
 
Wilmer och jag i fantastiska Norrfällsviken! Gästhamnen i bakgrunden
 
 
 
Solnedgång
 
 

 
Efter den här fina helgen blev det några dagars jobb och sedan var det semester på riktigt! Nu kommer Jonas, Ellen och Alfred så det får bli fortsättning en annan dag.
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg