Umeåflytt

Sista veckan i augusti tog Ludvig tåget upp till Umeå för att börja läsa. Hans utbildning började en vecka innan terminsstart med en preparandkurs i matematik. Söndagen efter åkte sedan Oskar för att också påbörja studier i Umeå.
 
Första veckan bodde Ludvig hos Morfar Tobbe, sedan flyttade han och Oskar in i en etta på Rågången. Evelina hade bott där tidigare i andra hand och grabbarna fick lyckligtvis överta det andrahandskontraktet t o m den sista januari 2014.
 
 
 
Rågången 9
 
 
På andra sidan vägen ligger porten till adressen Rågången 10 B där jag bodde med Mamma en kort period 1974 innan det bar av till Kramfors. Jag bodde också med Pappa lite längre bort efter samma gata på Rågången 6A.
 
 
 
Rågången 10B
 
 
 
Några dagar efter att grabbarna flyttat in åkte jag och Abbe upp med fullpackad släpvagn med en säng och lite andra saker. Lite rörigt blev det när vi lastade in alla saker men det såg ut att kunna bli riktigt bra med tiden!
 
 
 
Biggan och Luddes säng
 
 
 
Köksdel rakt fram, till höger Oskars sovalkov
 
 
 
 
Abbe testar soffhörnan
 
 
 
Under Oktober skulle Evelina flytta ut sina möbler så då åkte Per en sväng  med lite möbler, en säng till och två skrivbord.
 
 
 
 
Två studieplatser och nya gardiner.
 
 
Nu är läget lite förändrat på hyresfronten och det verkar som att de kanske får behålla lägenheten ända till i juni, hoppas, hoppas!
 
 
#1 - - Birgitta:

Nämen det visste jag inte:) att dom skall kanske få behålla
Lägenheten till i sommar. Håller tummarna:) kramis