Målning

Oj, nu var det länge sedan. Det har varit lite intensivt senaste veckan och jag har helt enkelt inte lyckats få till något nytt inlägg. Ett litet blir det nu och kanske ett till i morgon.

I helgen har vi haft en första inflyttningsfest med våra goa golfvänner. En kombinerad golf- och travhelg (Elitloppet) som varit helt fantastisk!! Återkommer om detta.

Förra helgen var det ju målning inplanerat. Det var långhelg (Kristihimmelfärdsdag) med inledningsvis dåligt väder och det såg inte bra ut för målning. Det blev dock bättre och på fredag kväll kom lite förstärkning ut i form av Simon, Izabelle och Oskar. På lördag morgon anslöt Pelle och vi var alltså sex man som målade under lördagen. Allt flöt på bra och kl 18.00 var hela huset målat...förutom några små detaljer. Bra jobbat!!


Frukost innan målning av fasadMålning fasad lördagen den 19:e maj 2012
   

   

Lunchpaus - grillning
Ölpaus?


På onsdagen när vi åkte ut för helgvistelsen hade vi med oss vårt egendesignade matbord. Det är en mycket rejäl och välgjord möbel...och tung. Vi fick ragga lite bärhjälp för att ta in det från släpvagnen till huset - Lasse och Jens ställde upp. Titta va fint det blev!


Abbe testar stol och matbord...Första måltiden vid vårt matbord!!Köksön blev också klar under helgen. Så här blev det.

  

   


Vi hann också med att elda lite överblivet virke och ris på tomten...och jag monterade stoler...många stolar!!


Försenad majbrasa


Ingolf!  Tack IKEA!!

Nej, nu är det dags att krypa i säng.  Natti!