Elitloppsgolfen 2012

Förra lördagen var det så dags för den första "ickearbetshelgen" i stugan. Det var Elitloppshelg och i stället för att vara på plats på Solvalla hade vi bestämt att denna helg skulle vi vara klar invändigt och bjuda våra golf/travvänner på lite fest.

Vi började med golf på lördag morgon. Samling på rangen kl 07.30 för uppvärmning, kaffe och genomgång av dagens tävlingar.

Lite golfbilder
   

   

Det var lite kallt till att börja med men så småningom så värmde solen riktigt skönt. Efter nio hål klev jag av och gick hem för att förbereda lite lunchkorvgrillning.

Efter ett par timmar började golfspelarna droppa in och det blev en korv och en öl ute på grusplanen i solen. För de travintresserade avnjöts måltiden inne framför TV:n.


Grillad chorizo, öl och kaffe i solen


Grillad chorizo, öl och kaffe framför travsändningarna

Travet pågick till fram emot 18-tiden. Under tiden hann vi andra med att umgårs i solen, duscha, ta ett glas vin och förbereda knytisbuffén. Innan det serverades mat var det dags för deltävling nr 2, en liten tipsrunda.

Tipsrunda
   

     


Äntligen var det tid för mat! Vilken buffé!! Titta här.
Efter den fantastiskt goda maten var det dags för deltävling tre och fyra, pilkastning respektive gurkan.

Pilkastning
   

   


Gurkan, det blev en livlig lek som framkallade mycket skratt. Stafettlöpning med en gurka mellan benen som sedan skulle lämnas över utan att använda händerna. Se här:

Gurkan
   

   

Ja, efter denna ansträngning behövdes lite kaffe och paj innan det var dags för den avslutande musikfrågesporten.


Kaffe, underbar paj och avec!

När musiktävlingen var genomförd blev det sedvanlig prisutdelning. Flest priser måste Ullis ha fått...hon var där vid prisbordet mest hela tiden! Hon blev t ex Bäste golfare och det måste nämnas att hon inte hållit i klubborna tidigare denna säsong då armen nyligen varit i gips. Grattis Ullis!


Ullis får pris för Bäste Golfare

Nämnas bör också att Ullis ingick i det segrande laget i 5-kampen tillsammans med Lasse, Abbe och Lena. Grattis till laget "Treputtarna"!!

Kvällen fortsatte in på småtimmarna och de riktigt uthålliga fick sig en Bullens varmkorv innan sänggående.

Några timmars sömn och sedan var det dags för nästa golfrunda. Efter golfen blev det bufférester och sedan trav hela eftermiddagen för de intresserade.

Oj, vilken helg...vilken fest!! Tusen tack till alla glada, trevliga festdeltagare som gjorde denna helg så fantastiskt rolig. Maten var fantastisk, humöret var på topp, golfspelet...lite blandat, travet - bra sport men spelvinsterna uteblev tyvärr. En bättre invigning på en ny stuga kan man knappast få!! 

Presenten sedan, den var riktigt rolig och kommer att bli användbar. Ett horn, ett sådant som man blåser i när man vill påkalla uppmärksamhet. Vi kommer att använda det vid mindre bra utslag på Trean...eller kanske när någon gör en monsterdrive!!

Tack än en gång alla Elitloppsgolfare. Kanske det blir en repris nästa år...om vi inte åker till Solvalla förstås.