Kramfors stadsfest, Midsommar & 50-årsfest

Nu har vi semester!! Det är hur härligt som helst...trots att det regnar och är grått
 
I går fyllde jag år och i dag är det Alex's tur...vi får se vad det blir för roligheter under dagen.
 
Innan vi gick på semester har det varit händelserika helger med Kramfors stadsfest, midsommar och en jättetrevlig 50-årsfest i Nora. Här kommer lite bilder från dessa roliga dagar.
 
Kramfors Stadsfest
 
 
 
Veckan efter Stadsfesten var det midsommar. Den firade vi i Norrfällsviken med goda vänner och god mat och fantastiskt väder. Fortsättning följer...
 
Midsommar
 
Simon klättrar i träd
 
Dagen före midsommar kom Simon och Izabelle och Petter och Anna. Under kvällen diskuterades hur högt man skulle kunna klättra i den "lutande" tallen. Simon gjorde ett försök...han leder!!
 
Midsommaraftonen inleddes med en skön promenad runt golfbanan och campingen. En kopp kaffe fick vi nere vid havet.
Abbe, Petter och Anna
 
Vi lyckades också fånga denna fina vy med Norrfällsvikens sjöbodar i  bakgrunden.
Anna, Teresa och Petter
 
På eftermiddagen anslöt Micke, Marie, Felix och Felicia för att delta i midsommarfirande. En mycket trevlig eftermiddag och kväll som innehöll både god mat, dryck och spännande tävlingar!
 
Midsommarfest
 
 
Helgen efter midsommar var det sedan dags för ytterligare ett partaj - Christer's 50-årsfest.  Här kommer lite bilder från en trevlig fest i Nora.
 
Christer 50-år
 
 
Ja och det är inte slut med festligheterna efter detta roliga 50-års kalas. I dagarna tre har vi firat mig, Alexander och i går yttrligare en 50-åring! I dag är det vilodag från party och vi ägnar oss i stället åt lite verandabygge.
 
 
 

En 25-åring i Norrfällsviken

Efter studentfirandet åkte vi sedan vidare mot Norrfällsviken, tre bilar i karavan jagade pappa Tobbe på cykel! Han hade tjuvstartat lite men strax efter Skog kom vi i kapp honom och väl framme i Norrfällsviken fick vi vänta ca 1 timme innan han anlände.


Tobbe efter träningspass Kramfors-Norrfällsviken - pigg efter 5,5 mil!


Ja, så blev det att installera sig i gästrum och husvagn och sedan lite mys i soffan framför TV:n.


Andrea, Adam, Evelina och Isak


Så småningom blev det lite kvällsmat och trevlig samvaro vid vårt stora fina matbord.

Fredagsmys
   

   
Abbe berättar för Adam att om han någon gång ska dricka öl så bör
han välja Falcon!


Lördagen innebar födelsedag för Kajsa. Inte bara vilken födelsedag som helst... hon fyllde 25-år eller halv-50! Vi började firandet med en tjej-promenad med guldkant.


Kajsa 25-år, Evelina och Andrea

Under promenaden gjorde vi ett stopp och skålade i champagne med havet i bakgrunden. Hemma väntade en fantastisk frukost!

Efter frukost blev det sedan lite dans för 25-åringen med Hippie-Bella och Hugo. Se sån stil de har!Hugo och Bella dansar med mamma Kajsa


Under eftermidagen kom Oskar, Ludvig och Alex ut för att deltaga i firandet.


Ludvig, Oskar, Bella och Alex


Så småningom blev det grillmiddag och som avslutning tårta.


25-års middag
   

   

   


I väntan på tårta och kaffe spelade morfar/farfar-Tobbe gitarr för Adam och Hugo...och oss andra också för den delen. Mycket trevligt


Evelina, Hugo, Oskar, Adam och Tobbe

Äntligen var det dags för tårta...och självklart börjar födelsedagsbarnet.


GRATTIS PÅ 25-ÅRSDAGEN KAJSA!!


Till tårtan fick Kajsa en mycket uppskattad överraskning...en film som Evelina gjort med gratulationer från vänner och släktningar. Tyvärr var tekniken inte riktigt på vår sida denna dag... men va gjorde det.


Kajsa som klistrad vid TV:n för att höra och se...


Ja, sedan var det dags för gitarr och sång av Tobbe och Marcus, både till födelsedagsbarnets ära och till studenten från gårdagen. På begäran blev det först Teddybjörnen Fredriksson...fantastiskt! Och självklart Forever Young...inte ett öga var torrt.


Marcus och Tobbe spelar och sjunger...så braaa!!

Sedan fortsatte vi med allsång, bl a den långa...och otroliga Dylanlåten "Desolation Row". Med texten på TV:n kunde vi alla sjunga med för full hals...fantastiskt roligt!!

Ja, vilken helg! Först studentexamen för Ludvig och sedan 25-årskalas. Riktigt mysigt och trevligt har vi haft i Norrfällsviken...och vilket underbart väder. Nästa gång hoppas vi att Birgitta kan hänga med och mysa i underbara Norrfällsviken!!


En sista bild: Bella och Blommorna
På snart återseende...


Visa fler inlägg