Spånskivegolv

Det blev en lååång fredag med vindisolering. Den hade blivit lite kortare om vi känt till luckan som skulle justeras och gjort att maskinen jobbat betydligt fortare!!  Ja, nu är det gjort och den sena timmen glömd 

Innan hemfärd slog vi på värmen, så när vi kom i måndags för att påbörja golvet var det varmt och gosigt. Det blev till att klä av sig täckkläderna och vinterskorna och dra på ett par vanliga arbetsbyxor och träningsskor.

Det blev lite flytt av material till att börja med och sedan lade vi två rader av spånskivegolvet.    
Skruvning spångolv!                         Två rader gjorda - en början.På tisdag åkte Abbe, Simon och Oskar ut och de hann lägga hela sju rader. Bra jobbat!!

I onsdags fick Abbe och Simon klara sig själva då Oskar jobbade. Men tänka sig - de fixade biffen och nu är golvet klart!! Det är ju fantastiskt. Till veckan blir det städning och sedan är det dags för väggar. GUD VA SPÄNNANDE!! Simon betraktar det färdiga spångolvet!

I helgen blir det lite paus i byggandet för vi får besök av en alldeles speciell ELLEN...och Emilie och Jonas. Det ska bli riktigt mysigt. Det blir kanske några Ellenbilder här efter helgen!!

På söndag ska vi  åka på IKEA och fundera/planera kök....vi måste nämligen snart beställa.

Trevlig helg!