Semester del 1

Sverige vann precis kvartsfinalen mot Danmark i OS-handbollen. Otroligt spännande!!  Hejja Sverige!!
 
Semestern är slut och vardagen tillbaka. Det är lite blandade känslor...ganska skönt med normala rutiner igen, men inte hade det väl gjort ont med ytterligare en semestervecka?! Speciellt inte om den innehållit sol och värme - något som man fått alldeles för lite av denna sommar.
Trots mindre bra väder har vår semester varit både härlig och händelserik.  Många trevliga besök i stugan, lite golf, lite snickrande och en liten Stockholmstripp. Det har blivit väldigt lite bloggande...har inte haft tid då jag haft fullt upp med att ha semester! Här kommer i alla fall ett liten bildsammanfattning av juli månad.
 
Semestern började med att jag och Alex fyllde år. Vi tillbringade en regnig dag på Veckefjärdens golfbana den 10:e juli och jag och Alex firade med att ta lektion...under tak! Abbe, Oskar och Ludvig spelade några hål i det ihållande regnet men avbröt. Dagen efter fortsatte vi med firandet och eftersom regnet också fortsatte blev det nu inomhusaktiviteter, bowling och go-cart i Kusthallen.
 
Födelsedagsfirande
     
   
   
   
 
Födelsedagen avslutades med middag på Fiskarfänget och sedan tårta hemma i stugan.
 
Nu måste jag koncentrera mig på OS-sändning från friidrotten och jag får återkomma med semester del 2...förhoppningsvis i morgon.