Körkort!


För två veckor sedan hade Ludvig tid för teoriprov och uppkörning. Då Trafikverket fick problem med sina system blev detta inställt och uppskjutet på obestämd tid. I fredags fick han åka till Ö-vik för att skriva teori och det gick bara fint!


I dag var det dags för uppkörning och det gick alldeles utmärkt det med... 

...GRATTIS LUDVIG!! 


        
För att fira körkortsinnehavaren gjorde vi en liten äppelsmulpaj och till det bjöds en klassisk Zeunerts julmust eller kaffe...och Nyåkers pepparkakor.

Ludvig fick inte bara gofika utan också ett litet "spel"...en Powerplay (lite som stryktips fast hockey)...och det såg riktigt bra ut ett tag men tyvärr tror jag inte det blev någon vinst till slut :-(

DIF - MoDo...spännande!  Det slutade visst med MoDo-vinst...   I morgon är det meningen att husmonteringen skall slutföras och jag hoppas då kunna visa några bilder där yttertaket är på och alla dörrar insatta. Tjingeling!!

Lördagsutflykt

I går gjorde vi en liten utflykt till Norrfällsviken för att titta på de senaste framstegen. Det var mitt första besök sedan husmonteringen påbörjades. Det kändes overkligt att stå inne i huset och se ut över golfbanan!

För att komma in fick vi krypa under huset och upp genom golvet...dörrarna är nämligen inte insatta ännu.

  
Ja, här står jag uppe vid vägen i det fina novembervädret som mer känns som september. Gräset är grönt och golfbanan brukas för fullt! Det är inte alla år man kan spela golf vid första advent i Norrfällsviken.


Nej, men titta där...är det inte Ludvig som är ute på årets sista runda?!

Det verkar nu ändå som att vintern äntligen gjort entré. I dag på eftermiddagen började det snöa, lämpligt till skyltsöndagen.

Det är inte bara golfbanan som lockar...det finns mycket att tycka om i Norrfällsviken! Såå vackert, eller hur?

Husmontering

Nu har det hänt saker på tomten vid TREAN's fairway!!
I måndags påbörjades monteringen av golvbjälklaget och i går (onsdag) vid lunchtid var väggar och fönster på plats. 
 
Golvbjälklaget på plats strax efter lunch i måndagsVy från golfbanan


Vy från vägen
Vy från vägenMatplatsen med utsikt över golfbanan

Nu är det ju torsdag och det har hänt ytterligare lite till sedan dessa bilder togs. På lördag morgon blir det nog en tur ut till Norrfällsviken och kanske en kopp kaffe i köket :-) God natt!
Visa fler inlägg